ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
آستین گوجه شماره ۲
۱) برای قسمت بالای آستین پارچه را به عرض و طول ۳۰ سانت چهارلا می کنیم.
۲) از چهارلای بسته ۱۰ سانت داخل ۱۰ سانت پایین به صورت گرد می کشیم.
۳) بعد از ۱۰ سانت ۲۰ سانت به سمت چپ رفته و همان اندازه پایین می رویم و به صورت گرد می کنیم.
۴) قسمت های علامت زده شده را قیچی می کنیم. این برش قسمت بالای آستین می شود.
۵) برای برش قسمت پایین، پارچه را به نسبت دور سینه مثل درس شماره ۳۰ چهارلا می کنیم.
۶) از چهارلای بسته پارچه به نسبت دور سینه به سمت چپ می رویم. ۸ سانت پایین و ۵ سانت داخل رفته به صورت هلال این دو نقطه را به هم وصل می کنیم.
۷) از چهارلای بسته ۴ سانت پایین می رویم. باز این نقطه را به صورت هلال به نقطه ۵ وصل می کنیم.
۸) بعد از ۸ سانت قد آستین را منهای ۱۵ سانت کرده پایین می رویم.
۹) از چهارلای بسته پارچه ۲/۱ دور مچ را به اضافه ۲ سانت به سمت چپ رفته خط زیر آستین را می کشیم.
۱۰) خط های علامت زده شده را قیچی می کنیم.
● روش دوخت
الف) وسط قسمت بالای آستین را که در یک دایره است، چین سوزنی می دهیم تا کاملاً جمع شود.
ب) دور دایره را سه قسمت می کنیم. یک قسمت آنرا چین می دهیم و به قسمت بالای برش شمارۀ ۲ آستین وصل می کنیم.
ت) دو قسمت بعدی را چین می دهیم و زیر آستین را دوخته به لباس وصل می کنیم.
ث) اپل این آستین روی به طرف بیرون دارد